Creveți Cocktail Deviled Ouă

Creveți Cocktail Deviled Ouă
Cocktail de creveți ouă Deviled este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 47 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Cap la magazin și ridica salata, mici la creveți, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Creveți Ouă Deviled, și Ouă devilate cu creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez, așezați ouăle într-un singur strat; adăugați cu grijă suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu aproximativ 1 inch. Capac; se încălzește până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 15 minute.
3
Scurgere. Puneți imediat ouăle în apă rece cu cuburi de gheață sau treceți apă rece peste ouă până se răcește complet. Pentru a elimina coajă, crackle-l atingând ușor peste tot; rola între mâini pentru a slăbi. Peel, începând de la capătul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
ApăApă
OuăOuă
RolaRola
4
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime. Îndepărtați cu grijă gălbenușurile de ou într-un castron mediu; așezați jumătățile de albuș de ou pe platoul de servire. Puneți gălbenușurile cu furculița; se amestecă maioneza, 1 lingură de arpagic, sosul de cocktail, sare și piper până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De CocktailSos De Cocktail
MaionezăMaioneză
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ArpagicArpagic
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Folosind punga de decorare prevăzută cu vârf de stea deschis, introduceți cu grijă amestecul de gălbenușuri în fiecare jumătate de albus de ou. Capac; refrigerați cel puțin 30 de minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
6
Înainte de servire, garnisiți ouăle cu creveți; se presară cu restul de 2 linguri de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
CrevețiCreveți
OuăOuă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista