Crepe de Pădurea Neagră
Black Forest Crepes durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 280 de calorii , 6 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 6 ar spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, făină, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un mic dejun mediteranean. Cu un scor de 36% , acest fel de mâncare este destul de rău. Tort Pădurea Neagră pentru prietenii bloggeri , Martini Pădurea Neagră cu ciocolată sănătoasă Xocai și Mini Cheesecake-urile Pădurea Neagră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați zara, ouăle și untul.
Combinați făina, zahărul și cacao de copt; se adauga in amestecul de lapte si se amesteca bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Se încălzește un 8 inchi ușor uns. tigaie antiaderentă; turnați 2 linguri de aluat în centrul tigaii. Ridicați și înclinați tava pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand blatul pare uscat; intoarceti si gatiti cu 15-20 de secunde mai mult.
Scoateți pe un gratar. Repetați cu aluatul rămas, ungeți tigaia după cum este necesar. Când se răcește, stivuiți crepurile cu hârtie cerată sau prosoape de hârtie între ele.
Pentru sos, într-o cratiță mică, amestecați zahărul și cacao.
Bateți laptele; adauga unt. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Turnați o lingură grămadă de plăcintă umplută în centrul fiecărei crepe. Îndoiți părțile laterale ale crepului peste umplutură; puneți în două unse 13-in. x 9-in. vase de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 10-12 minute sau până când se încălzește.
Transferați pe farfurii de servire; stropiți cu sos de ciocolată cald.