Crepe de brunch cu hrișcă
Crepele cu hrișcă pentru brunch ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 766 de calorii , 14 g de proteine și 41 g de grăsime fiecare. Pentru 1,66 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un mic dejun mediteranean. Dacă aveți lapte, apă, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare includ crepe de hrișcă , clătite cu banane din hrișcă și Blini de hrișcă .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bate smântâna pentru frișcă până se formează vârfuri tari; se pliază în smântână. Acoperiți și dați la frigider. Într-un castron mare, combinați laptele și ouăle.
Combinați făină și sarea; se adauga in amestecul de lapte si se amesteca bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea; se amestecă în apă până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați fructe de pădure; gătiți la foc mediu-mic până când boabele explodează.
Adăugați 1-1/2 lingurițe de unt și suc de lămâie, amestecând până când untul se topește. Se lasa deoparte si se tine la cald.
Încălziți 1 linguriță de unt într-un recipient de 8 inci. tigaie antiaderentă la foc mediu; turnați 2 linguri de aluat în centrul tigaii. Ridicați și înclinați tava pentru a acoperi fundul uniform. Gatiti pana cand blatul pare uscat; intoarceti si gatiti cu 15-20 de secunde mai mult.
Scoateți pe un gratar. Repetați cu aluatul rămas, adăugând unt în tigaie după cum este necesar. Când se răcește, stivuiți crepurile cu hârtie cerată sau prosoape de hârtie între ele.
Serviți crepele cu sos de fructe de pădure și amestec de smântână.