Creme Caramel
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 10 minute de petrecut în bucătărie, Creme Caramel ar putea fi o rețetă minunată fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți per porție. Acest desert are 268 de calorii , 6 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat european. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ouă, lapte, apă și extract de vanilie. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Almond Plum Cake with Creme Fraiche , Alouette Crème De Brie Shrimp Cups și Bailey's Irish Cream Crepes With Creme .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: 8 rame (6 uncii).
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Aranjați ramekins într-o tavă sau foaie de copt.
Folosind o tigaie din oțel inoxidabil, combinați zahărul turbinado cu apa, amestecați pentru a se amesteca și încălziți până se formează un sirop limpede. Când zahărul și apa s-au „topit” complet împreună, creșteți focul și urmăriți cum caramelul se închide ușor, de culoare chihlimbar.
Se ia de pe foc si se imparte imediat caramelul uniform intre cele 8 rame. Încercați să aveți tot caramelul pe fundul fiecărui ramekin și nu atât pe lateral. Pune deoparte.
Într-un castron, amestecați ouăle, zahărul granulat și sarea. Intr-o oala medie, la foc mediu aduceti laptele la fiert usor.
Adăugați vanilia și turnați-o încet peste amestecul de ouă, amestecând pentru a omogeniza. Distribuiți lichidul uniform între cele 8 rame. Puneți cel puțin 1 1/2 inci de apă în partea de jos a tavii sau a foii de copt, astfel încât să facă o „baie de apă” pentru creme în timp ce se gătesc.
Puneți tava de friptură în centrul cuptorului și coaceți până când sunt ferme în centru, 45 până la 55 de minute. Se lasa sa se raceasca 30 de minute si apoi se da la frigider pana la servire.
Când cremele s-au răcit complet, treceți cu un cuțit pe marginea de sus a fiecărui ramekin și întoarceți ramekinul cu susul în jos pe farfurie. Când îl ridici, caramelul din partea de jos se va turna peste cremă și va forma un bazin delicios pe farfurie, ceea ce face o prezentare distractivă.