Crema de orez cu caise

Crema de orez cu caise
Crema de orez cu caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și lacto ovo-vegetariană servește 10 și costă 53 de cenți per porție . O porție conține 316 calorii , 7 g de proteine și 4 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați extract de migdale, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cremă de orez la cuptor , Plăcintă cu cremă de mere cu crustă de fulgi de ovăz și Cremă de caramel la cuptor .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă laptele, zahărul și sarea; aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim. Se amestecă 1/2 cană în ouă; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Gatiti si amestecati timp de 15 minute sau pana cand amestecul ajunge la 160° sau imbraca spatele unei linguri de metal (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine Segents Cu SiropMandarine Segents Cu Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cani Jumatate Si Jumatate Sau 1 1/2 Cani Lapte2 Cani Jumatate Si Jumatate Sau 1 1/2 Cani Lapte
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
Echipamente pe care le vei folosi
1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
2
Se ia de pe foc; se amestecă extractele și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
3
Pentru sos, scurgeți siropul de caise într-o cratiță mică. Tocați caise; se adauga la sirop. Se amestecă ingredientele rămase pentru sos; aduce la fierbere. Se fierbe 2 minute, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Inghetata De Vanilie Sau PiersiciInghetata De Vanilie Sau Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi
4
Serviți sosul și crema caldă sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista