Crema de orez cu caise
Crema de orez cu caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și lacto ovo-vegetariană servește 10 și costă 53 de cenți per porție . O porție conține 316 calorii , 7 g de proteine și 4 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați extract de migdale, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cremă de orez la cuptor , Plăcintă cu cremă de mere cu crustă de fulgi de ovăz și Cremă de caramel la cuptor .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă laptele, zahărul și sarea; aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim. Se amestecă 1/2 cană în ouă; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Gatiti si amestecati timp de 15 minute sau pana cand amestecul ajunge la 160° sau imbraca spatele unei linguri de metal (nu fierbeti).
Se ia de pe foc; se amestecă extractele și scorțișoara.
Pentru sos, scurgeți siropul de caise într-o cratiță mică. Tocați caise; se adauga la sirop. Se amestecă ingredientele rămase pentru sos; aduce la fierbere. Se fierbe 2 minute, amestecand din cand in cand.
Serviți sosul și crema caldă sau rece.