Cremă Salsa Dip și legume
Salsa cremoasă Dip and Veggies este o rețetă mexicană care servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 99 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mazărea de zahăr, tăiată de gh, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Legume prăjite cu cremă de brânză de capră, Cremă Salsa Dip, și Cremă Salsa Dip.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună salsa și smântână. Răzuiește scufundarea pe care ai făcut-o într-un castron mic.
Puneți vasul mic în mijlocul unei farfurii mari. Aranjați legumele în jurul scufundării și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l - ați putea încerca este Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 600 de dolari.
![Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)]()
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.