Cremă de supă de sparanghel

Cremă de supă de sparanghel
Crema de supă de sparanghel este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 516 calorii, 17g de proteine, și 40g de grăsime. 42 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, smântână, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cremă De Supă De Sparanghel, Cremă Brută De Supă De Sparanghel, și Cremă de supă de sparanghel.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați sparanghel și sotati încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 30 de minute, până când sparanghelul este foarte fraged. * Transferați cu grijă într-un blender și piure până se omogenizează. Reveniți la cratiță, amestecați smântâna și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați la bolurile de servire. Praf cu boia de ardei și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
2
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați un prosop peste partea superioară a mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați la viteză mare până la netezire.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista