Cremă de supă de sparanghel
Crema de supă de sparanghel este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 516 calorii, 17g de proteine, și 40g de grăsime. 42 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, smântână, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cremă De Supă De Sparanghel, Cremă Brută De Supă De Sparanghel, și Cremă de supă de sparanghel.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați sparanghel și sotati încă 4 minute.
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 30 de minute, până când sparanghelul este foarte fraged. * Transferați cu grijă într-un blender și piure până se omogenizează. Reveniți la cratiță, amestecați smântâna și condimentați cu sare și piper, după gust.
Transferați la bolurile de servire. Praf cu boia de ardei și se servește.
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Așezați un prosop peste partea superioară a mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați la viteză mare până la netezire.