Cremă de supă de cartofi și Cheddar

Cremă de supă de cartofi și Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de cartofi și supă Cheddar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 191 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 11 și costă 91 de cenți pe porție. 204 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, smântână jumătate și jumătate, cremă condensată de supă de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Supă de brânză Cheddar în stil Restaurant, Supă De Cartofi Cheddar, și Supă De Cartofi Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele șapte ingrediente într-un 4-sau 5-qt. aragaz lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-9 ore sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă brânza și smântâna. Acoperiți și gătiți cu 30 de minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3
Garnisiți porții cu toppinguri la alegere.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 55 m.
Porții11
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista