Cremă de supă de anghinare II

Crema de supa de anghinare II este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, Crema de supă de anghinare a lui Masson – faceți această supă specială acasă, și Cremă de supă de anghinare.
Instrucțiuni
Într-un abur sau într-o strecurătoare peste apă clocotită, anghinare cu abur 45 de minute, până se înmoaie.
În timp ce anghinarea este aburită, încălziți untul într-o oală mare la foc mediu.
Se sotează prazul în unt până devine translucid.
Răzuiți carnea din fiecare frunză de anghinare și puneți-o în tigaie cu prazul. Răzuiește sufocul înțepător departe de inima anghinarelor, toacă inimile și adaugă la amestecul de praz. Reveniți la foc mediu și amestecați pentru a combina.
Se toarnă bulion și se încălzește. Se amestecă încet laptele, dar nu se fierbe. Se condimentează cu sare și piper.