Cremă De Rutabaga
Crema Rutabaga ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți rutabaga, sare, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plăcintă Rutabaga, Plăcintă Rutabaga, și Rutabaga Champ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți-vă înainte: piureul poate fi refrigerat până la 2 zile și reîncălzit.
Așezați rutabaga într-o cratiță mare cu apă ușor sărată pentru a acoperi. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți aproximativ 30 de minute sau până se înmoaie.
Reveniți în cratiță la foc foarte mic.
Adăugați untul. Puneți rutabaga cu un masher de cartofi, apoi amestecați în smântână și nucșoară. Se condimentează cu sare și piper.
Se transferă într-un castron de servire și se servește fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;