Cremă de ciuperci și sos de soia cotlet de porc

Cremă de ciuperci și sos de soia cotlet de porc
Crema de ciuperci și sos de soia cotlete de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 288 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,89 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cremă condensată de supă de ciuperci, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Cotlet de porc cu smântână și sos de ciuperci, Cotlete de porc în sos de cremă de ciuperci sărate, și Cotlet De Porc Cu Sos De Cremă De Ciuperci-Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați zahărul brun în Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Așezați cotletele într-un vas superficial și turnați sosul de soia peste. Acoperiți și refrigerați. Se lasă la marinat timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
3
Se toarnă crema de supă de ciuperci în vasul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Scoateți cotletele din sosul de soia și puneți-le deasupra supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
SupăSupă
5
Acoperiți și gătiți la foc mic până când este foarte fraged, 6 până la 8 ore.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista