Cremă de ciuperci și sos de soia cotlet de porc

Crema de ciuperci și sos de soia cotlete de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 288 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,89 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cremă condensată de supă de ciuperci, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Cotlet de porc cu smântână și sos de ciuperci, Cotlete de porc în sos de cremă de ciuperci sărate, și Cotlet De Porc Cu Sos De Cremă De Ciuperci-Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați zahărul brun în Cotletele de porc.
Așezați cotletele într-un vas superficial și turnați sosul de soia peste. Acoperiți și refrigerați. Se lasă la marinat timp de o oră.
Se toarnă crema de supă de ciuperci în vasul unui aragaz lent.
Scoateți cotletele din sosul de soia și puneți-le deasupra supei.
Acoperiți și gătiți la foc mic până când este foarte fraged, 6 până la 8 ore.