Cremă de ciocolată-Angel Food Cake Roll ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 77 cenți pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână topping cool whip lite, ciocolată dulce-amăruie baker, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Rolă De Tort Cu Mâncare Înger, Pina Coladan Înger Alimente Tort Rola, și Căpșuni și cremă Angel Food Cake Roll.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit. Tapetați tigaia cu hârtie cerată; pulverizați ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Presărați prosop de bucătărie curat cu 1/4 cană zahăr pudră. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se toarnă în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 15 min. sau până când partea superioară a tortului revine când este atinsă cu degetul. Răsturnați imediat tortul pe prosop; scoateți tigaia. Scoateți cu grijă hârtia. Începând de la o parte scurtă, înfășurați tortul și prosopul împreună. Se răcește complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Desfaceți tortul; scoateți prosopul. Se topește 2 oz. ciocolată conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
6
Se amestecă Neufchatel și zahărul rămas într-un castron mare cu biciul până se omogenizează. Se amestecă treptat ciocolata topită. Se amestecă în 1 cană bici rece; răspândit pe tort. Tort Reroll; loc, cu cusătura în jos, pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Neufchatel
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lingura rămasă bici rece în castron cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați ciocolata rămasă. Cuptor cu microunde la mare 2 min.; se amestecă până se amestecă. Se răcește 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Tort de îngheț cu amestec de bici rece. La frigider 30 min.