Cremă De Brânză Umplută Kolaches

Cremă De Brânză Umplută Kolaches
Crema de brânză umplută Kolaches este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 104 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de linguriță de sare kosher, zahăr, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cremă De Brânză De Afine Kolaches, Moravia Kolaches-Kolaches Dublu De Umplere, și Prăjituri cu brânză cremă umplute cu gem pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele într-o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde și încălziți până când începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Lăsați-l să se răcească la 130 de grade F. În timp ce laptele se răcește, puneți cele 5 linguri de unt și zahăr într-un bol și bateți cu o lingură. Se amestecă gălbenușul de ou, 2 căni (250 grame) de făină, sare și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Amestecul va fi sfărâmicios și uscat. Adăugați treptat laptele și amestecați până se amestecă bine. Din acest moment, adăugați cana rămasă de făină cu sferturi de cești până când aveți un aluat moale care nu este nici prea lipicios, nici prea uscat – deși ar trebui să fie mai lipicios decât uscat, deoarece frământarea va îndepărta o anumită lipiciozitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Puneți vasul pe suportul mixerului și frământați cu cârligul de aluat până când este neted și elastic.Frecați un bol de amestecare gol cu unt, puneți aluatul în el, acoperiți și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe suprafața ușor făinată. Ciupiți 16 porțiuni de dimensiuni egale și formați în bile mici sau pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați 8 bile pe fiecare dintre cele două foi de copt căptușite cu pergament.Acoperiți ușor cu o foaie unsă de folie de plastic și lăsați să crească timp de o oră.În timp ce creșteți, amestecați ingredientele pentru topping și umplutură.Faceți o indentare în fiecare bilă înălțată și umpleți cu o lingură de umplutură de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Ungeți ușor cu unt și presărați toppingul peste chiflă și umplutură.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și lăsați chiflele să stea în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Coaceți aproximativ 15 până la 20 de minute la 204°.acestea sunt bune calde sau la temperatura camerei. Îmi plac cele umplute cu fructe calde, dar prefer să las versiunea cu brânză să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista