Crabii cu coajă moale sotate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1652 calorii, 24g de proteine, și 91g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei vegetal, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Crabi cu coajă moale sotate cu sos picant, Crabi cu coajă moale sote de Sheila cu sos de unt de lămâie, și Crabi Cu Coajă Moale Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bine crabii cu apă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Combinați făina, făina de porumb și piperul într-un vas puțin adânc. Înmuiați crabii în lapte și dragați în amestec de făină. Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină De Porumb
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
4
Adăugați crabi; gatiti 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.