Crabi, Chile Și Crostini De Mentă
Crab, Chile & Mint Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, carne de crab Jumbo, mentă de masă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Linguine cu Crab, lămâie, Chile și mentă, Cina în seara asta: Spaghete cu Crab, Chile și mentă, și Crostini cu feta-Chile răspândit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ușor carnea de crab într-un castron cu aioli sau maioneză, suc de lămâie, mentă proaspătă tocată mărunt și Fresno chile sau jalape roșu&nitlde;o. condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de crab pe fiecare pâine prăjită și garnisiți cu mentă proaspătă feliată subțire.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.