Crab rege cu iarbă de lămâie - unt de ghimbir și cartofi prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați King Crab cu iarbă de lămâie-unt de ghimbir și cartofi prăjiți. O porție conține 183 calorii, 21g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $1.74 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână picioare de crab King alaska, cartofi cu coajă subțire, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Picioare De Crab Cu Iarbă De Lămâie Aburită, Iarbă de lămâie și ceai cu gheață de ghimbir, și Taro infuzat cu iarbă de lămâie și ghimbir.
Instrucțiuni
Frecați cartofii; tăiați fiecare în jumătate pe cea mai largă dimensiune și periați părțile tăiate cu iarbă de lămâie-unt de ghimbir, aproximativ 1 lingură în total. Puneți cartofii tăiați cu fața în sus într-o caserolă superficială de 3 litri (aproximativ 9 pe 13 in.).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 de minute timp de 20 de minute. Întoarceți cartofii tăiați cu fața în jos și coaceți până se rumenesc bine și se înmoaie când sunt străpunși, cu 20 până la 30 de minute mai mult.
Între timp, într-un castron mic, amestecați parmezanul, șalota, pătrunjelul și usturoiul. Când cartofii sunt gata, presărați amestecul uniform peste ei. Acoperiți și păstrați cald.
Aranjați picioarele de crab într - un singur strat într-o tigaie de 11 pe 17 inci.
Periați cu iarbă de lămâie-unt de ghimbir, folosind aproximativ 2 linguri în total. Se fierbe la 4 până la 6 inci de la căldură până când carnea este fierbinte în centrul celei mai groase părți a piciorului (tăiată acolo unde este crăpată pentru a testa), 8 până la 10 minute.
Transferați picioarele de crab într-un platou, aranjați cartofii în jurul lor și presărați busuiocul proaspăt tocat.
Se servește cu restul de iarbă de lămâie-unt de ghimbir pentru a adăuga după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.