Crăciun Stollen

Crăciun Stollen
Crăciun Stollen ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.53 pe portie. O porție conține 466 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de scorțișoară măcinată, sare, stafide sultana și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Crăciun Stollen Cupcakes – Un Clasic De Crăciun Transformat, Crăciun Stollen, și Crăciun Stollen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în lapte cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu oul, zahărul alb, sarea, untul și 2 căni de făină de pâine; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați făina rămasă, 1/4 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul a început să se strângă, întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată și frământați coacăzele, stafidele, cireșele uscate și coaja de citrice. Continuați să frământați până se omogenizează, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Ungeți ușor o foaie de prăjituri. Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Rotiți marțipanul într-o frânghie și așezați-l în centrul aluatului. Îndoiți aluatul pentru a-l acoperi; prindeți cusăturile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Așezați pâinea, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 300 grade F (150 grade C) și coaceți încă 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc. Lăsați pâinea să se răcească pe un suport de sârmă. Se pudrează pâinea răcită cu zahărul cofetarilor și se presară cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista