Crăciun Nuc Caramele
Crăciun nuc caramele necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.93 pe portie. Acest fel de mâncare are 1116 calorii, 9g de proteine, și 85g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, chipsuri de ciocolată, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramelă De Migdale De Crăciun, Cheesecake de Crăciun cu umplutură de caramel englezesc, și Bomboane de caramel glazurate {numărătoarea inversă până la Crăciun}.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt pătrat de 9 inci și lăsați-l deoparte. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă zahărul și siropul de porumb până se omogenizează; se adaugă apa și se amestecă.
Se încălzește la 290 grade F (145 grade C) folosind un termometru cu bomboane.
Când temperatura a fost atinsă, amestecați 1 cană de nuci și gătiți încă 3 minute, amestecând constant.
Se toarnă în tigaia pregătită și se lasă să se răcească. Când caramelul este răcit, scoateți din tigaie și așezați-l pe hârtie cerată. Topiți chipsurile de ciocolată într-un bol metalic peste o tigaie cu apă fierbinte sau în cuptorul cu microunde, amestecând frecvent până se omogenizează.
Întindeți jumătate din ciocolata topită pe o parte a plăcii de caramel și presărați cu jumătate din nucile rămase. Se lasă să se răcească până se fixează, apoi se repetă cu cealaltă parte. Rupeți în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii atunci când este setat.