Covrigi moi de muștar din gustări sărate

Covrigi moi de muștar din gustări sărate
Covrigi moi de muștar de la gustări sărate este un vegetarian garnitură. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 12. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 131 ar spune că a lovit locul. Un amestec de muștar granulat, făină, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Covrigi moi cu muștar, Covrigi dulci și sărați, și Fasole verde Tempura cu Tapendade Dip de la gustări sărate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, pudra de malț și sarea kosher în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și amestecați câteva momente pentru a amesteca. Formați o fântână în centrul făinii, turnați apa caldă și împrăștiați drojdia, amestecând-o ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
MalțMalț
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până când drojdia este spumoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați muștarul în castron și amestecați ingredientele umede și uscate împreună la viteză medie-mică până se formează un aluat coeziv. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați-l timp de 2 până la 3 minute, până se omogenizează. (Diferite tipuri de muștar au niveluri diferite de umiditate; poate fi necesar să adăugați puțin mai multă făină dacă aluatul este lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați aluatul într-un bol ușor uns, întorcând aluatul astfel încât să fie acoperit uniform. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie și puneți-l deoparte într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon. Umpleți o cratiță mare și lată cu aproximativ două treimi cu apă și puneți-o la foc mediu pentru a se încălzi în timp ce formați covrigii. (Dacă apa ajunge la fierbere înainte de nevoie, reduceți focul la minim.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întoarceți aluatul crescut pe blat și dați-l cu pumnul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
7
Tăiați aluatul în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în treimi, pentru 12 bucăți de dimensiuni relativ uniforme. Acoperiți bucățile de aluat cu un prosop de bucătărie până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Rulați una dintre porțiunile de aluat într-o frânghie lungă de aproximativ 18 inci. Cu frânghia orizontală pe tejgheaua din fața ta, ridică un capăt în fiecare mână și trage capetele în jos spre tine, formând o buclă largă cu capetele suprapuse în partea de jos cu aproximativ 2 inci. Încrucișează-ți mâinile în fața ta și ridică cele două capete ale aluatului, ridicându-le la câțiva centimetri deasupra tejghelei. Încrucișează-ți mâinile înapoi în partea stângă și dreaptă, răsucind aluatul așa cum faci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați aluatul se termină peste partea superioară a buclei, astfel încât răsucirea să stea în centrul covrigului. Ciupiți ușor capetele aluatului în buclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Puneți covrigul deoparte, acoperit cu un prosop de bucătărie, în timp ce formați covrigii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
11
Când s-au format toți covrigii, reglați căldura sub apă pentru a menține un foc mic. Se amestecă bicarbonatul de sodiu. Adăugați ușor 3 covrigi și fierbeți timp de 2 minute, întorcându-i la jumătate. Ridicați covrigii cu o lingură sau o spatulă cu fante și scurgeți câteva clipe peste tigaie, apoi transferați pe foaia de copt pregătită. Fierbeți covrigii rămași în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Bateți gălbenușul de ou cu cele 11/2 lingurițe de apă într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Ungeți covrigii cu amestecul de gălbenușuri și presărați sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
14
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Transferați covrigii într-o grătar pentru a se răci. Aranjați covrigii într-un castron sau pe un platou și serviți. Covrigii vor fi la maxim în ziua în care vor fi făcuți. Dacă aveți resturi, acestea pot fi păstrate într-un recipient etanș pentru o zi sau două, apoi încălzite ușor în cuptor, învelite în folie, pentru a le înmuia puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista