Covrigi moi de muștar din gustări sărate
Covrigi moi de muștar de la gustări sărate este un vegetarian garnitură. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 12. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 131 ar spune că a lovit locul. Un amestec de muștar granulat, făină, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Covrigi moi cu muștar, Covrigi dulci și sărați, și Fasole verde Tempura cu Tapendade Dip de la gustări sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, pudra de malț și sarea kosher în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și amestecați câteva momente pentru a amesteca. Formați o fântână în centrul făinii, turnați apa caldă și împrăștiați drojdia, amestecând-o ușor.
Lăsați să stea până când drojdia este spumoasă, aproximativ 5 minute.
Adăugați muștarul în castron și amestecați ingredientele umede și uscate împreună la viteză medie-mică până se formează un aluat coeziv. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați-l timp de 2 până la 3 minute, până se omogenizează. (Diferite tipuri de muștar au niveluri diferite de umiditate; poate fi necesar să adăugați puțin mai multă făină dacă aluatul este lipicios.)
Transferați aluatul într-un bol ușor uns, întorcând aluatul astfel încât să fie acoperit uniform. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie și puneți-l deoparte într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon. Umpleți o cratiță mare și lată cu aproximativ două treimi cu apă și puneți-o la foc mediu pentru a se încălzi în timp ce formați covrigii. (Dacă apa ajunge la fierbere înainte de nevoie, reduceți focul la minim.)
Întoarceți aluatul crescut pe blat și dați-l cu pumnul în jos.
Tăiați aluatul în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în treimi, pentru 12 bucăți de dimensiuni relativ uniforme. Acoperiți bucățile de aluat cu un prosop de bucătărie până când este nevoie.
Rulați una dintre porțiunile de aluat într-o frânghie lungă de aproximativ 18 inci. Cu frânghia orizontală pe tejgheaua din fața ta, ridică un capăt în fiecare mână și trage capetele în jos spre tine, formând o buclă largă cu capetele suprapuse în partea de jos cu aproximativ 2 inci. Încrucișează-ți mâinile în fața ta și ridică cele două capete ale aluatului, ridicându-le la câțiva centimetri deasupra tejghelei. Încrucișează-ți mâinile înapoi în partea stângă și dreaptă, răsucind aluatul așa cum faci.
Așezați aluatul se termină peste partea superioară a buclei, astfel încât răsucirea să stea în centrul covrigului. Ciupiți ușor capetele aluatului în buclă.
Puneți covrigul deoparte, acoperit cu un prosop de bucătărie, în timp ce formați covrigii rămași.
Când s-au format toți covrigii, reglați căldura sub apă pentru a menține un foc mic. Se amestecă bicarbonatul de sodiu. Adăugați ușor 3 covrigi și fierbeți timp de 2 minute, întorcându-i la jumătate. Ridicați covrigii cu o lingură sau o spatulă cu fante și scurgeți câteva clipe peste tigaie, apoi transferați pe foaia de copt pregătită. Fierbeți covrigii rămași în același mod.
Bateți gălbenușul de ou cu cele 11/2 lingurițe de apă într-un vas mic.
Ungeți covrigii cu amestecul de gălbenușuri și presărați sare grosieră.
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Transferați covrigii într-o grătar pentru a se răci. Aranjați covrigii într-un castron sau pe un platou și serviți. Covrigii vor fi la maxim în ziua în care vor fi făcuți. Dacă aveți resturi, acestea pot fi păstrate într-un recipient etanș pentru o zi sau două, apoi încălzite ușor în cuptor, învelite în folie, pentru a le înmuia puțin.