Covrigi Moi Aproape Faimoși

Covrigi Moi Aproape Faimoși
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați covrigii moi aproape faimoși. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, muștar dijon, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.

Instrucțiuni

1
Faceți covrigii: încălziți laptele într-o cratiță până când este de aproximativ 110 grade; se toarnă într-un bol mediu și se presară drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați drojdia să se înmoaie, aproximativ 2 minute; amestecați zahărul brun și 1 cană de făină cu o lingură de lemn. Tăiați 2 linguri de unt și înmuiați; se amestecă în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați restul de 1 1/4 căni de făină și sarea fină pentru a face un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați, adăugând mai multă făină, dacă este necesar, până când este netedă, dar încă ușor lipicioasă, aproximativ 5 minute. Formați-vă într-o bilă, așezați-o într-un bol ușor uns și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare FinăSare Fină
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează în dimensiune, aproximativ 1 oră.
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade și ungeți o foaie mare de copt. Puneți aluatul pentru a-l dezumfla, apoi întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. (Dacă aluatul pare strâns, acoperiți și lăsați să se odihnească până se relaxează.) Împărțiți aluatul în 6 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Rotiți și întindeți fiecare piesă cu palmele mâinilor într-o frânghie de 30 de inci, ținând capetele și plesnind mijlocul frânghiei pe tejghea în timp ce vă întindeți. Formați fiecare frânghie într-o formă de covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Se dizolvă bicarbonatul de sodiu în 3 căni de apă caldă într-un vas de copt superficial. Înmuiați ușor fiecare covrig în soluția de sodă, apoi aranjați foaia de copt pregătită și presărați cu sarea grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare GrosierăSare Grosieră
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți până la aur, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați maioneza, muștarul, zahărul brun și oțetul într-un bol. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți restul de 8 linguri de unt într-un vas superficial. Înmuiați covrigii fierbinți în unt, întorcându-vă pentru a acoperi; așezați pe un suport de sârmă pentru a lăsa excesul de unt să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Serviți covrigii calzi cu sosul dulce de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Fotografie de Lara Robby / Studio D
5
Ilustrații de Jason Lee
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista