Covrigi Moi Aproape Faimoși
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați covrigii moi aproape faimoși. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, muștar dijon, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.
Instrucțiuni
Faceți covrigii: încălziți laptele într-o cratiță până când este de aproximativ 110 grade; se toarnă într-un bol mediu și se presară drojdia.
Lăsați drojdia să se înmoaie, aproximativ 2 minute; amestecați zahărul brun și 1 cană de făină cu o lingură de lemn. Tăiați 2 linguri de unt și înmuiați; se amestecă în amestec.
Adăugați restul de 1 1/4 căni de făină și sarea fină pentru a face un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați, adăugând mai multă făină, dacă este necesar, până când este netedă, dar încă ușor lipicioasă, aproximativ 5 minute. Formați-vă într-o bilă, așezați-o într-un bol ușor uns și acoperiți cu folie de plastic.
Se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează în dimensiune, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade și ungeți o foaie mare de copt. Puneți aluatul pentru a-l dezumfla, apoi întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. (Dacă aluatul pare strâns, acoperiți și lăsați să se odihnească până se relaxează.) Împărțiți aluatul în 6 bucăți.
Rotiți și întindeți fiecare piesă cu palmele mâinilor într-o frânghie de 30 de inci, ținând capetele și plesnind mijlocul frânghiei pe tejghea în timp ce vă întindeți. Formați fiecare frânghie într-o formă de covrig.
Se dizolvă bicarbonatul de sodiu în 3 căni de apă caldă într-un vas de copt superficial. Înmuiați ușor fiecare covrig în soluția de sodă, apoi aranjați foaia de copt pregătită și presărați cu sarea grosieră.
Coaceți până la aur, 10 până la 12 minute.
Combinați maioneza, muștarul, zahărul brun și oțetul într-un bol. Acoperiți și refrigerați.
Topiți restul de 8 linguri de unt într-un vas superficial. Înmuiați covrigii fierbinți în unt, întorcându-vă pentru a acoperi; așezați pe un suport de sârmă pentru a lăsa excesul de unt să se scurgă.
Serviți covrigii calzi cu sosul dulce de muștar.
Fotografie de Lara Robby / Studio D