Rețeta covrig Hot Dog Buns ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 317 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lapte, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hash De Hot Dog Cu Legume Prăjite, Chifle Cu Covrig, și Chifle Cu Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, încălziți laptele, 1/2 cană de apă, zahăr și miere la 105 până la 110 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Zahăr
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă în vasul unui mixer de suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Presărați drojdia peste amestecul de apă și așteptați cel puțin 10 până la 15 minute până când drojdia înflorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
4
Într-o cratiță separată la foc mediu, adăugați untul și usturoiul și gătiți până când untul se topește și usturoiul este parfumat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Combinați făina universală și făina de pâine într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Adăugați amestecul de făină în castron cu drojdia înflorită, apoi adăugați amestecul de unt topit și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se amestecă la viteză medie până când aluatul s-a reunit și are o textură netedă și elastică și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Tapetați 2 foi de copt cu covorașe din silicon. Întoarceți aluatul pe o tăietură ușor făinată și formați-o într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Placă De Tăiere
9
Tăiați în 4 bucăți egale, apoi tăiați-le în jumătate pentru a forma 8 bucăți egale. Folosind mâinile, rotiți fiecare bucată într-o bilă și așezați-o pe o foaie de copt pregătită. Acoperiți cu o cârpă de vase și lăsați-le să se odihnească într-un loc cald timp de 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Odată odihnit, praf ușor suprafața de lucru din nou și rotiți bilele în bușteni de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
11
Așezați pe cealaltă foaie de copt pregătită, acoperiți, așezați-o înapoi în locul cald și lăsați să se odihnească încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
12
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Așezați un suport pentru cuptor sus și unul jos. Tapetați încă 2 foi de copt cu covorașe din silicon sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
14
Într-o oală mare, aduceți 8 căni de apă la fierbere, apoi adăugați bicarbonatul de sodiu. În loturi, așezați aluatul în apă și gătiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Folosind o spatulă cu fante, scoateți buștenii și așezați-i pe foile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
16
Presărați buștenii cu sare de covrig în timp ce ies din apă, pentru a asigura bastoanele de sare. Apoi tăiați 3 fante diagonale deasupra pâinii, nu prea adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
Pâine
Apă
Sare
17
Coaceți timp de 10 până la 13 minute, rotind între rafturile superioare și inferioare ale cuptorului la jumătatea gătitului.