Covrig Țestoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați țestoasele covrig. Această rețetă face 24 de porții cu 100 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați răsuciri mini-covrig, ciocolată cu lapte de calitate în greutate, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Covrig Țestoase, Covrig Țestoase, și Covrig Țestoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Așezați jumătățile de pecan într-un singur strat pe o foaie de copt și dați-le la cuptor timp de 5 până la 6 minute, agitând tigaia o dată la jumătate, până când sunt ușor prăjite.
Scoateți-le după ce sunt prăjite și puneți-le pe o farfurie să se răcească. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon. Aranjați covrigii îngrijit pe tigaie, apoi acoperiți fiecare covrig cu un caramel despachetat.
Așezați tigaia în cuptor timp de 4 până la 5 minute sau până când caramelele sunt înmuiate (dar cu siguranță nu se topesc.)
Scoateți tigaia din cuptor.Apăsați ușor o jumătate de pecan pe fiecare caramel, suficient pentru ca caramelul să umple covrigul. Puneți-le deoparte să se răcească complet.Între timp, topiți ciocolata. Când covrigul / caramelele sunt răcite, scoateți-le de pe foaia de copt. Lingurați păpuși mici (1 1/2 linguriță de linguriță) de ciocolată pe tot covorul de copt, apoi aruncați ușor fiecare covrig pe mijlocul fiecărei păpuși, asigurându-vă că sunt centrate. Lăsați-le să se răcească complet înainte de servire (puteți grăbi acest lucru în frigider.) Variație: puneți puțină ciocolată topită peste vârfurile broaștelor țestoase pentru a acoperi totul în ciocolată.