Cotlete de vițel cu boabe de piper amestecate pe linte cu Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano

Cotlete de vițel cu boabe de piper amestecate pe linte cu Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano
Cotletele de vițel cu boabe de piper amestecate pe linte cu Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 6.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1271 calorii. Dacă aveți boabe de piper măcinate grosier, morcov, rabe de broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pesto de muștar verde și usturoi prăjit cu brânză Pecorino-romano, Fiore cu Rabe de Broccoli, pui și brânză Pecorino, și Penne cu Rabe de Broccoli, nuci și Pecorino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Scoateți slănina cu o lingură pliată și dați deoparte. Gatiti ceapa si morcovul in grasimea topita pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați 3 căni de apă și vin și dați la fiert. Se amestecă lintea, frunza de dafin și cimbru și se condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți tigaia parțial și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați apă suplimentară este necesară. Aruncați frunza de dafin și amestecați slănina rezervată și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Pentru Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano: gătiți Rabe de broccoli în oală mare cu apă sărată clocotită timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scurgeți și șocați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Se scurge din nou și se usucă.
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12
Se adaugă rabe de broccoli și se sotează până se încălzește, se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
13
Se ia de pe foc și se presară 4 linguri de brânză și se aruncă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
14
Se transferă într-un platou și se presară cu restul de 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1
Ungeți Cotletele de vițel pe 1 parte cu 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și dragă în amestecul de boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați partea de piper de vițel în jos până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Reduceți căldura la mediu întoarceți cotletele și continuați să gătiți 4 până la 5 minute pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți vițelul din tigaie. Creșteți căldura la mare, adăugați șobolani și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați vin și reduceți până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați stoc și gătiți până se reduce la jumătate. Rotiți untul și rozmarinul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Puneți carnea de vită peste linte și sosul de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)

Ingrediente

1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bacon, tăiat în cuburi micibacon, tăiat în cuburi mici1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.broccoli rabe, tulpini dure decojitebroccoli rabe, tulpini dure decojite1lingura. otet de vin rosumorcov, tăiat finmorcov, tăiat fin3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec4creveți și cu venePătrunjel proaspăt tocat măruntPătrunjel proaspăt tocat mărunt12 lingurițe de pudră de usturoirozmarin proaspăt tocat finrozmarin proaspăt tocat fin2crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin5cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillinte, spălate și culeselinte, spălate și culese591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1lingura. otet de vin rosuCeapa Spaniola, tocata maruntCeapa Spaniola, tocata marunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Pecorino Romano proaspăt rasăbrânză Pecorino Romano proaspăt rasă1ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt12 lingurițe de pudră de usturoiunt rece nesăratunt rece nesărat9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3/4-inch gros cotlet de vițel cotlet fiecare)3/4-inch gros cotlet de vițel cotlet fiecare)8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmboabe de piper amestecate grosier (roșu, roz, verde, negru)boabe de piper amestecate grosier (roșu, roz, verde, negru)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista