Cotlete De Porc Sufocate
Cotletele de porc sufocate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 658 calorii, 43G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $ 3.92 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare de condimente, boia de ardei, ceapă vidaliană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 88%. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic se amestecă împreună sarea de condimente, piper, boia de ardei, praf de usturoi și praf de ceapă. Condimentează fiecare cotlet de porc liberal cu amestecul de condimente.
Adăugați făina într-un castron mic și amestecați amestecul de condimente rămas. Dragați cotletele din făină, scuturând excesul.
Într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare, adăugați uleiul. Căutați fiecare cotlet timp de 2 până la 3 minute, apoi răsturnați și căutați cealaltă parte timp de încă 2 minute.
Se scoate din tigaie pe o farfurie și se lasă deoparte.
Adăugați cimbru, ceapă, usturoi și 1 până la 2 linguri de făină condimentată și gătiți până se caramelizează ușor, aproximativ 2 până la 3 minute. Amestecați stocurile și cu o lingură de lemn răzuiți orice bucăți din partea de jos a tigaiei.
Adăugați cotletele înapoi în tigaie și acoperiți. Puneți la cuptor și coaceți până se înmoaie și sosul s-a îngroșat, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Scoateți cotletele și sosul pe un platou și serviți.