Cotlete De Porc Cu Crustă De Parmezan

Cotletele de porc cu crustă de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 296 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet condimentat italian, cotlet de porc tăiat în centru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Parmezan Cotlet De Porc Crusted, Cotlete De Porc Cu Crustă De Parmezan, și Parmezan Cotlet De Porc Crusted pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Așezați Cotletele de porc între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică. Înmuiați cotletele în albus de ou; dragă în amestec de pesmet.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când untul se topește.
Adăugați cotlete și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Stropiți cu suc de lămâie.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.