Cotletele de porc bavareze și varza murată sunt un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, orz, varză murată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Bavarez, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Varză murată și cotlet de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. În caserola unsă de 2 litri sau în vasul de copt din sticlă de 11x7 inci, amestecați varza murată, morcovii, ceapa, apa și orzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Acră
Morcov
Orz
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Așezați Cotletele de porc pe amestecul de varză murată. Lingură sos de grătar deasupra cotletelor. Acoperiți și coaceți 1 1/4 până la 1 1/2 ore sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.