Cotlete de miel cu Caponata de vinete
Cotletele de miel cu Caponata de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 620 calorii, 29G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Miel La Grătar Cu Salată De Vinete, Cotlete de miel cu gust de vinete prăjite, și VINETE CAPONATA pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 minute.
Adăugați vinetele, condimentați cu sare și piper și gătiți până când vinetele încep să se înmoaie, încă aproximativ 3 minute.
Adăugați rozmarinul, roșia și oțetul și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă caperele și nucile de pin; se lasă deoparte să se răcească ușor.
Puneți o tigaie mare la foc mare. Condimentează Cotletele de miel cu sare și piper. Lucrând în loturi, așezați Cotletele de miel în tigaie, cu partea grasă în jos și gătiți până când grăsimea începe să se redea, 4 până la 5 minute. Întoarceți cotletele pe părțile laterale și gătiți până se rumenesc și se rumenesc, 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Împărțiți caponata de vinete și Cotletele de miel între farfurii și garnisiți cu rucola.
Fotografie realizată de Jim Franco