Cotlet de porc picant cu legume
Cotletele de porc acidulate cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.22 pe portie. O porție conține 262 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ardei gras, ardei gras portocaliu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Cotlet de porc picant cu legume, Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Cotlet De Porc Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Se amestecă ardeiul cu banane, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, ardeiul gras portocaliu și ceapa.
Se presară cu oțet, suc de lămâie și suc de lămâie și se condimentează cu condimente Cajun, condimente italiene și pudră de usturoi.
Aranjați Cotletele de porc deasupra legumelor și presărați cu boia. Acoperiți tigaia cu un capac etanș și gătiți cotletele 25 de minute, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Se servește acoperit cu legumele.