Cotletele de porc pane cu sos de mărar cu smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 6. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare de condimente, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Sâmbăta cu Rachael Ray-cotlet de porc pâine cu sos de cremă de salvie, Cotlet de porc la cuptor în sos de ceapă-smântână, și Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci pentru rețete similare.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.