Cotlet de porc la cuptor și mere este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 318 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 2,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de mere, cotlet de porc, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 36 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet de porc cu mere coapte, Cotlet de porc cu mere coapte, și Tigaie cotlet de porc la cuptor cu mere.
Instrucțiuni
1
Presărați Cotletele de porc cu sare. Într-o tigaie mare, se rumenesc cotletele în ulei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Așezați merele și stafidele într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Combinați 2 linguri de zahăr brun, scorțișoară și cuișoare; se presara peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Măr
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Stropiți cu suc de lămâie. Aranjați Cotletele de porc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cotlet De Porc
5
Coaceți, neacoperit, la 325 de euro timp de 40-45 de minute sau până când cotletele sunt fragede și sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Într-o cratiță mică, combinați sucul de mere, sucul de portocale și zahărul brun rămas; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Mere
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se servește cu cotlet de porc chiar înainte de servire.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. King Estate Domaine Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.