Reteta balsamic-prune cotlete de porc glazurate pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, și Cotlete De Porc Glazurate Balsamice Minunate.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
3
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați port și oțet în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand ocazional. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și conserve de prune; gatiti 30 de secunde sau pana se omogenizeaza, amestecand continuu. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți 30 de secunde sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-vă la strat.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.