Cotlet de porc de mere și umplutură
Apple cotlet de porc și umplutura este un lactate gratuit farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. Un amestec de amestec de umplutură de porc, margarină, cotlet de cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 97 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc cu umplutură de mere, Cotlet de porc de mere și umplutură, și Cotlete de porc cu umplutură de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare; cotlet de porc maro în uleiul fierbinte, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Aduceți apa și margarina la fiert într-o cratiță; adăugați amestecul de umplutură și acoperiți.
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea 5 minute pentru a absorbi apa.
Scoateți capacul și umplutura puf cu o furculiță.
Întindeți umplutura de plăcintă cu mere în vasul de copt pregătit; stratați Cotletele de porc pe stratul de umplere a plăcintei. Lingura umplutura peste cotlet de porc. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu și gătiți până când carnea de porc nu mai este roz în centru, încă aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay]()
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.