Cotlet de porc de mere și umplutură

Cotlet de porc de mere și umplutură
Nevoie de o garnitură fără lactate? Cotletele de porc cu mere și umplutura ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 504 calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 167 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu mere, apă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Cotlet de porc de mere și umplutură, Cotlet de porc cu umplutură de mere, și Cotlet de porc cu umplutură de mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare; cotlet de porc brun în uleiul fierbinte, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Aduceți apa și margarina la fiert într-o cratiță; adăugați amestecul de umplutură și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
MargarinăMargarină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea 5 minute pentru a absorbi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scoateți capacul și umplutura puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
6
Răspândiți umplutura de plăcintă cu mere în vasul de copt pregătit; puneți Cotletele de porc pe stratul de umplere a plăcintei. Lingura umplutura peste cotlet de porc. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu MereUmplutură De Plăcintă Cu Mere
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți folia de aluminiu și gătiți până când carnea de porc nu mai este roz în centru, încă aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista