Cotlet de porc de mere și umplutură
Nevoie de o garnitură fără lactate? Cotletele de porc cu mere și umplutura ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 504 calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 167 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu mere, apă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Cotlet de porc de mere și umplutură, Cotlet de porc cu umplutură de mere, și Cotlet de porc cu umplutură de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare; cotlet de porc brun în uleiul fierbinte, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Aduceți apa și margarina la fiert într-o cratiță; adăugați amestecul de umplutură și acoperiți.
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea 5 minute pentru a absorbi apa.
Scoateți capacul și umplutura puf cu o furculiță.
Răspândiți umplutura de plăcintă cu mere în vasul de copt pregătit; puneți Cotletele de porc pe stratul de umplere a plăcintei. Lingura umplutura peste cotlet de porc. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute.
Scoateți folia de aluminiu și gătiți până când carnea de porc nu mai este roz în centru, încă aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).