Cotlet de porc cu sos de muștar

Cotlet de porc cu sos de muștar
Cotletele de porc cu sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 639 calorii, 40g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar dijon, sare și piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de muștar, Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar, și Cotlet de porc cu sos de muștar.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Amestecați făina, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați Cotletele de porc, pe rând, în amestecul de făină și întoarceți-le pentru a acoperi complet. Scuturați excesul de făină și puneți cotletele în tigaie. Gatiti pana se rumeneste si ferm la atingere, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți cotletele pe o farfurie și acoperiți-le cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Se toarnă grăsimea din tigaie, se adaugă smântână și se mărește căldura la mare. Aduceți la fierbere, amestecând pentru a ridica bucăți rumenite pe fundul tigaiei. Continuați fierberea până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați muștarul. Puneți cotletele pe farfurii individuale și sosul de lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista