Cotlet de porc cu fasole verde prăjită și nuci pecan
Cotletele de porc cu fasole verde prăjită și nuci pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. O porție conține 512 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pesmet japonez, unt, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc prăjit cu piersici și fasole verde, Cotlete de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde, și Cotlet de porc cu fasole verde și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați fasolea, 1 lingură. ulei de măsline și 3/4 linguriță. sare într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Întindeți fasolea într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când fasolea este fragedă și ușor rumenită.
Între timp, presărați Cotletele de porc cu piper și restul de 1/4 linguriță. sare.
Se amestecă împreună pesmetul și următoarele 3 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime. Dragă cotlet de porc în amestec de pesmet.
Gătiți cotletele în 1/4 cană de ulei vegetal fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Amestecați nucile pecan și untul în fasole; coaceți încă 5 până la 6 minute sau până când nucile pecan sunt aurii.
Serviți Cotletele de porc cu fasole verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.