Cotlet de porc cu coniac și cireșe uscate

Cotlet de porc cu coniac și cireșe uscate
Loin de porc cu Brandy și cireșe uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,67 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sare, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de porc cu cireșe, Cotlet De Porc Învelit Cu Slănină Cu Cireșe, și Loin de porc cu prune uscate și pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele și țuica într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 1 oră.
3
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Presărați carnea de porc uniform cu muștar, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
5
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați carne de porc; gatiti 8 minute, transformand carnea de porc la fiecare 2 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Scoateți carnea de porc din tigaie. Reduceți căldura la mediu; adăugați ceapa și usturoiul. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați amestec de cireșe, bulion, jeleu, cimbru și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați frunza de dafin. Aduceți amestecul de bulion la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Notă de vin: carnea de porc se căsătorește bine cu orice, de la riesling la cabernet Sauvignon. Cea mai bună potrivire depinde de aromele folosite pentru a găti carnea de porc. În acest caz, cireșele uscate, brandy și jeleu adaugă dulceață. Drept urmare, un roșu gros, moale, dulce, fructat, precum Shirazul Australian, ar fi un partener grozav. Încercați Grant Burge" Barossa Vines " Shiraz din Valea Barossa din Australia. 2001 este despre $ - Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Cireșe UscateCireșe Uscate
RieslingRiesling
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista