Cotlet de miel învelit cu cârnați cu unt de Tapanadă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cotletele de miel învelite cu cârnați cu unt de Tapanadă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 258 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, șalotă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cotlet De Miel Cu Unt De Portocale, Cotlete de miel cu unt de lămâie, cimbru și muștar, și Cotlete de miel la grătar cu sos de unt Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați cotletele cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați cotlete; căutați doar până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Se transferă pe farfurie și se răcește.
Topiți untul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șalotă și usturoi; saut până la moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați chimen; se amestecă 30 de secunde.
Se transferă într-un castron mediu și se răcește.
Amestecați mielul măcinat, carnea de porc, oul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, coniac și Madeira în amestec de șalotă. Împărțiți amestecul de carne în 4 porții egale. Apăsați fiecare porție de amestec de carne în jurul fiecărui cotlet de miel, acoperind complet carnea și apăsând pentru a adera, lăsând oasele expuse. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent.
Așezați Cotletele de miel pe foaie. Prăjiți până când termometrul introdus în centrul cotletelor înregistrează 125 de la 130 de la 130 de la 10 de minute la aproximativ 20 de minute.
Așezați 1 cotlet dublu pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă fiecare cu 2 felii de unt de tapenadă.