Cotecchino con Lenticchie (cârnați mari cu linte)
Cotecchino con Lenticchie (cârnați mari cu linte) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 167 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, morcov, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați O tradiție de Anul Nou: Cotechino con lenticchie (cârnați Emilian cu linte), Riso e lenticchie (orez și linte), și Cotecchino cârnați în pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă la fiert și adăugați sarea.
Adăugați lintea, morcovii, usturoiul și salvia și fierbeți până când lintea este fragedă, dar fermă, aproximativ 25 de minute.
Se scurge și se pune într-un vas de amestecare.
Se adaugă uleiul și oțetul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine. Pune deoparte.
Înțepați cârnații cu un știft de mai multe ori.
Se pune într-o oală mare cu apă rece și se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la fierbere foarte mică și acoperiți vasul. Gatiti timp de 1 1/2 ore.
Așezați lintea marinată pe un platou mare de servire pentru a forma un pat pentru cotecchino.
Scurgeți cârnații și tăiați-i în runde de 1/4 inci. Aranjați cârnații pe linte și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.