Cotecchino con Lenticchie (cârnați mari cu linte)

Cotecchino con Lenticchie (cârnați mari cu linte)
Cotecchino con Lenticchie (cârnați mari cu linte) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 167 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, morcov, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați O tradiție de Anul Nou: Cotechino con lenticchie (cârnați Emilian cu linte), Riso e lenticchie (orez și linte), și Cotecchino cârnați în pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 căni de apă la fiert și adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Adăugați lintea, morcovii, usturoiul și salvia și fierbeți până când lintea este fragedă, dar fermă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
LinteLinte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se scurge și se pune într-un vas de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Se adaugă uleiul și oțetul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Înțepați cârnații cu un știft de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Se pune într-o oală mare cu apă rece și se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la fierbere foarte mică și acoperiți vasul. Gatiti timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Așezați lintea marinată pe un platou mare de servire pentru a forma un pat pentru cotecchino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
8
Scurgeți cârnații și tăiați-i în runde de 1/4 inci. Aranjați cârnații pe linte și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
LinteLinte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista