Cookie-Uri Moi De Ovăz
Cookie-urile moi de ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 4917 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr brun, ovăz de gătit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-Uri Moi De Ovăz, Cookie-uri de ovaz moi și masticabile, și Cookie-Uri Moi De Stafide Cu Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cremă împreună unt, zahăr alb și zahăr brun. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara; amestecați în amestecul cremă.
Se amestecă în ovăz. Acoperiți și răciți aluatul timp de cel puțin o oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Rotiți aluatul în bile de dimensiuni de nuc și așezați la 2 centimetri distanță pe foi de prăjituri. Aplatizați fiecare prăjitură cu o furculiță mare înmuiată în zahăr.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.