Cookie-Uri De Zahăr Icebox
Cookie-urile de zahăr Icebox ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 69 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Icebox, Cookie-Uri De Bază Cu Zahăr Icebox, și Biscuiți Cu Gheață Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a rupe orice bulgări; pune deoparte.
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când sunt luminate în culoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Puneți mixerul la viteză medie, adăugați oul și vanilia și bateți până se încorporează. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu spatula de cauciuc.Rotiți mixerul la viteză mică și adăugați încet amestecul de făină rezervat.
Se amestecă până se încorporează.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată și împărțiți-l în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 1 1/2 inci în diametru, înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, cel puțin 2 ore și până la 3 zile.Când sunteți gata să coaceți fursecurile, încălziți cuptorul la 350 km F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi.
Scoateți buștenii de aluat din frigider, îndepărtați folia de plastic și feliați în runde de 1/4 inch.
Așezați rundele pe 2 foi de copt la aproximativ 1/2 inch distanță (aproximativ 20 de fursecuri se vor potrivi pe fiecare foaie).
Puneți ambele foi în cuptor și coaceți timp de 6 minute. Rotiți foile de copt din față în spate și de sus în jos și coaceți până când marginile fursecurilor sunt ferme, dar blaturile sunt încă moi, cu aproximativ 6 până la 7 minute mai mult.
Așezați foile de copt pe rafturi de sârmă și lăsați să se răcească timp de 5 minute. Folosind o spatulă plată, transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.