Cookie-Uri De Ghimbir
Cookie-urile de ghimbir sunt un vegetarian rețetă cu 60 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de melasă nesulfurată, cuișoare măcinate, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare includ Cookie-Uri De Ghimbir Fără Ouă / Cookie-Uri De Melasă De Ghimbir Chewy, Cookie-Uri De Ghimbir, și Cookie-Uri De Ghimbir.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, cuișoarele și ghimbirul; pus deoparte.
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună zahărul și untul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 2 până la 3 minute, răzuind părțile laterale ale bolului la jumătatea drumului. Bateți oul și melasa până se combină. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați treptat amestecul de făină, bătând până se combină.
Transferați aluatul într-un castron curat, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până se răcește bine, aproximativ 1 oră (și până la 24 de ore).
Aranjați raftul cuptorului în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon antiaderent; pus deoparte.
Așezați zahărul suplimentar pentru rulare pe o farfurie; pus deoparte.
Folosiți o lingură de înghețată de 1 1/2 inch pentru a scoate aluatul și rulați în bile între mâini.
Rulați bilele în zahăr pentru a le acoperi și așezați la aproximativ 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite.
Coaceți câte o foaie pe rând, rotind foaia cu două treimi din timpul de coacere, până când fursecurile devin maro auriu intens și centrele sunt ferme, 15 până la 20 de minute.
Transferați foaia într-o grătar pentru a se răci timp de 10 minute. Folosiți o spatulă pentru a transfera cookie-urile pe raft și lăsați să se răcească complet. Continuați să rulați și să coaceți cookie-urile rămase în același mod.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Brutărie în Brooklyn timp de zece ani. John a lucrat la Martha Stewart Living Omnimedia, devenind un bucătar prezentat la Everyday Food, iar în 2008 a devenit gazda spin-off-ului Everyday Baking. În 2005, John a deschis SoNo Baking Company And Cafe în South Norwalk, Connecticut.