Cookie-uri de dovleac portocaliu

Cookie-uri de dovleac portocaliu
Cookie-urile de dovleac portocaliu durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 220 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr glazură, făină, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 264 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cookie-uri de dovleac Make-a-Face, Sandvișuri Cu Înghețată Cu Față De Dovleac, și Cookie-Uri Cu Față Zâmbitoare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți untul într-un castron și bateți cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați făina, zahărul glazurat și coaja de portocală și bateți împreună pentru a face un aluat moale. Frământați într-o bilă și înfășurați în folie alimentară. Se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată la o grosime de aproximativ 3 mm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați 24 de cercuri cu un tăietor rotund simplu de 7,5 cm.
6
Puneți-le pe câteva foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați fețele de Halloween pe 12 dintre cercuri. Adunați aluatul de biscuiți de rezervă și apăsați în forme de tulpină de dovleac, tăind cu un cuțit ascuțit. Apăsați în partea de sus a fiecărui biscuit cu un cuțit pentru a vă alătura. Faceți linii pe față biscuiți cu spatele unui cuțit rotund, pentru a arăta ca marcajele de pe un dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Coaceți toți biscuiții timp de aproximativ 15 minute până devin aurii. Se lasă să se fixeze o vreme, apoi se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se amestecă ingredientele glazurii pentru a face o glazură netedă și curgătoare, adăugând puțin mai mult suc, dacă este necesar, apoi se lasă deoparte. Pentru umplutură, bateți mascarpone cu zahărul glazurat, apoi amestecați ciocolata topită răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MascarponeMascarpone
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
10
Întindeți umplutura peste biscuiții simpli răciți, apoi apăsați pe cei de față deasupra faceți acest lucru chiar înainte de a dori să le mâncați, altfel se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Periați cu glazura, folosind o perie de vopsea curată sau o perie de patiserie. Mănâncă în aceeași zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista