Scoici cu carne de porc și usturoi auriu
Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 223 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de chile cu fasole neagră, scoici mici, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Scoici Kam Heong (scoici parfumate aurii), Cotlet de porc și scoici în bulion de usturoi, și Kam Heong (Parfum De Aur) Scoici.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Cu o lingură pliată, transferați usturoiul pe o farfurie.
Adăugați carnea de porc măcinată în tigaie și gătiți la foc mare, rupând carnea cu o lingură de lemn până când nu rămâne roz, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul alb și scoicile, acoperiți și gătiți până se deschid scoicile, aproximativ 3 minute. Pe măsură ce fiecare scoică se deschide, transferați-o într-un castron. Amestecați sosul de fasole neagră în sucurile din tigaie.
Adăugați scoici, usturoi și scallions și amestecați bine.
Transferați amestecul în boluri și serviți cu orez.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.