Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, conopida prăjită italiană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 4 și costă $1.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 90 calorii. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Conopidă Italiană Prăjită, Conopidă Italiană Prăjită, și Conopidă Prăjită Italiană.
Instrucțiuni
1
Combinați conopida, ardeiul gras, ceapa, mărarul, oțetul balsamic, oțetul de vin alb și uleiul de măsline într-o pungă mare revânzabilă; agitați punga pentru a acoperi uniform. Se lasă la marinat în frigider 1 până la 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi Coapte
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Zahăr Roșu Grosier
Crengute De Marar Proaspat Culese
2
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Deschideți punga și condimentați cu sare și piper; resigilați punga și agitați din nou pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Zahăr Roșu Grosier
4
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 9x13.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.