Conopidă și Broccoli cu unt de plante proaspete
Conopida și Broccoli cu unt de plante proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 61 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână flori de broccoli, arpagic, flori de conopidă și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Unt De Ierburi Proaspete, Broccoli Cu Unt De Usturoi-Ierburi, și Creveți Pocați cu ierburi cu cuscus de conopidă și unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri, încălziți 2 litri de apă până la fierbere la foc mare. Între timp, într-un castron mic, amestecați untul, arpagicul, cimbru, coaja de lămâie, sare și piper până se omogenizează; pus deoparte.
Adăugați conopida în apă clocotită în cratiță; gatiti 2 minute.
Adăugați broccoli; gătiți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când legumele sunt crocante.
Se scurge; reveniți la cratiță.
Adăugați amestecul de unt în legume în cratiță; aruncați pentru a acoperi.