Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul brun Confetti. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână broccoli, sare, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Confetti Orez Brun, Cookie-uri Confetti cu unt brun pentru "blogul meu aversar", și Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb).
Instrucțiuni
1
Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Gatiti orezul, ciupercile si ceapa in margarina aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă apă, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
¼ Cană Grămadă De Făină
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura.
3
Acoperiți și fierbeți aproximativ 50 de minute sau până când orezul este fraged; scurgeți dacă este necesar. Se amestecă legumele și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazăre Goya®
4
Se încălzește descoperit, amestecând ocazional, până când este fierbinte.