Compot De Coacăze De Afine

Compot De Coacăze De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de coacăze de afine. Această rețetă servește 5 și costă 62 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 233 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână afine, jeleu de coacăze, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Pâine prăjită franceză cu compot de coacăze de mere, Sos De Coacăze De Afine, și Granola De Coacăze De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună zahărul și apa într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Se amestecă afine și se gătește, amestecând ocazional, până când afinele apar și se înmoaie, aproximativ 6 până la 8 minute. Se amestecă jeleul de coacăze și se gătește, amestecând des, până se topește jeleul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
CoacăzeCoacăze
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți cratița de pe foc și puneți-o într-o baie cu apă cu gheață. Se amestecă ocazional până când amestecul se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista