Coliere Picante Rapide

Coliere Picante Rapide
Collards picant rapid este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 153 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, verdeață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este remarcabil. Încercați Dovleac picant și gulere, Cina pentru doi: Mac 'N Collards picante, și Pâine de carne picantă cu gulere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați ceapa, usturoiul și uleiul de măsline într-o tigaie medie și sotati până când ceapa este translucidă. Se amestecă verdeața, împreună cu restul ingredientelor, cu excepția roșiilor tocate, care trebuie adăugate cu câteva minute înainte de servire. Se fierbe amestecul de collard timp de 15 minute, apoi se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Regele Frosch Riesling Auslese toate naturale germană. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista