Colcannonul Meu

Colcannonul Meu
Rețeta mea Colcannon este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 112 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați prazul, laptele, varza și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Colcannon, Colcannon, și Colcannon.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
3
În timp ce cartofii fierb, puneți varza într-o oală cu câteva linguri de apă; acoperiți, aduceți la fierbere la foc mediu și reduceți focul la mediu-scăzut. Gatiti varza pana se inmoaie, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă orice exces de lichid și se lasă varza deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5
Puneți prazul feliat, laptele, semințele de chimen și semințele de anason într-o cratiță mare la foc mediu-mic și aduceți la foc mic. Gatiti prazul pana se inmoaie, aproximativ 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați untul și condimentați cu sare și piper; lăsați amestecul să stea de pe foc până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Puneți cartofii cu un masher într-un castron mare și amestecați amestecul de praz până când piureul de cartofi este ușor gros. Se amestecă varza gătită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista