Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie

Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie
Cojile umplute cu patru brânzeturi cu Marinara afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 853 calorii, 55g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 3,94 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză asiago, paste Jumbo shell, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 80%. Încercați Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie, Coji Jumbo umplute cu brânză cu sos Marinara, și Clătite umplute cu spanac - brânză cu Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Înveliți 2 vase de copt (13 x 9 inci) cu spray de gătit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
5
Așezați brânza de vaci și brânza ricotta într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Combinați amestecul de brânză de vaci, Asiago și următoarele 6 ingrediente (Asiago prin spanac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Brânză AsiagoBrânză Asiago
7
Lingură sau țeavă 1 lingură amestec de brânză în fiecare coajă. Aranjați jumătate din cochilii umplute, cu cusătura în sus, într-un vas pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Se toarnă 3 căni de Marinara fumurie peste scoici umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
9
Se presară cu 1/2 cană de mozzarella. Repetați procedura cu cojile umplute rămase, Marinara afumată și mozzarella în vasul pregătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
10
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Pentru a îngheța caserola necoaptă: pregătiți-vă prin capacul pasului cu folie de plastic, apăsând pentru a îndepărta cât mai mult aer posibil. Înfășurați cu folie rezistentă. A se păstra la congelator până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Pentru a pregăti caserola congelată necoapte: Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Îndepărtați folia; folie de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Îndepărtați folia de plastic; aruncați folia. Acoperiți caserola congelată cu folie rezervată; coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când cojile sunt bine încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista